„Nyckelordet är harmoni - det är vår filosofi när vi samarbetar med naturen, och det är hemligheten bakom varje Sonnentor-produkt.“ Johannes Gutmann

Sonnentor grundades år 1988 av Johannes Gutmann i Waldviertel, Niederösterreich.Hans affärsidé var att leta rätt på ekologiska teer, kryddor och andra jordbruksprodukter som var typiska för området, och marknadsföra dem i Österrike och internationellt – allt under ett varumärke som symboliserar en leende sol.

Vår expertis kommer sig av att vi odlar våra egna ingredienser tillsammans med våra jordbrukare, på kontrollerade och certifierade ekologiska odlingar.

Naturlig jordmån, varsam hantering och årtionden av erfarenhet ger våra produkter det lilla extra som gör växterna till sanna Sonnentor-örter.

Tee-ja-vu

Låt Sonnentor skänka lite av naturens goda till ditt bord.

Låt Sonnentor skänka lite av naturens goda till ditt bord, med ovanliga och fantastiska delikatesser direkt till dig. Varje enskild produkt har tagits fram med kärlek och varsam lyhördhet för naturens metoder. Tack vare vår kunskap om vad som smakar bäst kan du njuta av naturen året runt.

För mer information, se vår engelska webbsida >

Unsere Philosophe - Öffnen